Sunday, October 31, 2010

BUFDAY.! BUFDAY.! BUFDAY.!

          
KEK?! wah, sedapp. haha. tapi bukan nak cerita sai kek ni. tadi dgn baju skolah tak salin lagi terus pegi ANEKA, dimana tempat yang selalu remaja melepak. haha. tapi aku tak pi melepak la. Just pegi beli hadiah untuk bufday membe membe kelas. First, singgah Food Courd sat, singgah kira duit saja. (saja nak tunjuk duit banyak kat org) =) dalam duk kira kira tu, fine pia nampak satu couple neh sedang bergaduh. comfirm kes curang punya. Dgn tak semena menanya pia pi tiru gaya that girl marahkan boyfriendnya. haha jadi.

Time kuar dari aneka. sedang berjalan-jalan di kaki lima aneka, time tu pia terpandang sumting. Oh patot la aku cakap dgn ang, ang bt tak tau ja. rupanya tgk sumting. Tiba-tiba........

Pia: Pija, mamat tu mintak number ang.
Aku: hah? mana?
Pia: Yang dalam keta tu. Haram hensem, muka cam A****.
Aku: Haha. tak mau lah.

Hmm OMG!Dia ikut kot slagi aku tak bagi number. Time tu aku masuk satu kedai tu. I think dia dah balik. Dgn tak disangkanya pusing-pusing belakang. Jeng jeng dia sudah berdiri dibelakang. aduh, nak lari pun tak boleh dah. Hmm terpaksa sembang jgak lah. Pia kata bek bagi number. Okay fine, aku bagi. So, pada insan yang berkenaan, jgn berharap lebih yaa. haha. jahat gila. 



"1000 messager missing"

I hope you are impatient with what happens with your mobile phone today. is one of the older format for your phone without your permission.


Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa