Sunday, November 21, 2010

The best Day Better Than Before



















Gambar neh diambil bila pun aku tak tau lah derr.

Btw, bukan nak cerita pasal gambar neh tapi nak cerita pasal orang yang dalam gambar neh. segak kan? kan? haha.Pia aku sayang gila kat hg, hg lah the best friend forever lah. morever.. nahaii, better bek hg cakap hg sayang aku jgk. cepat. hee. hari neh, lebih tepat malam neh lah dah jadi malam kedua aku merempat kat umah pia. ehh, bukan sebab aku kena halau dgn mak pak aku. neh saja galak, konon nak study lah. haha. tapi tadi study jgk dgn mat kuan. tq noh cikgu ajaq kami tadi sambil duk bukak crita muhung cikgu tu -,-.

okay, nak cerita pasal kemarin. mak pak pia takdak, pegi Kay Ell. haha geli bodo. hm punyalah syokk duk online kat meja dpan umah pia neh, duk gelak naalaa punya kuat lah. tiba-tiba papp karen takdak, senyap tak terkata. mana seram pun. duk pakat takot, last last kol mat kuan ajak kuar. takkan nak duk dalam gelap, terpaksalah ajak kuar. merapu lah sat kat kedai dkat dgn nasmir, apa ke nama lah kedai tu, mana aku nak amek tau. Yang mat jai duk mengidam CHICKEN CHOPP dari haritu lg, masa jah makan kat food courd tu. kawan punyalah bawak duit banyak nak pi makan chicken chop, selangkah menuju ke kedai chicken chop, apa jadi?
papp kelam. haha, lawak. tak dapat makan chicken chopp jugak lah jawapnya.

p/s: sebenarnya cerita dia lg bes dari neh, tapi nak bt cna aku larat tuleh camni. camni ja lah hasil dia. haha













Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa