Saturday, November 13, 2010

What Wrong With You Boys?

Apa yang tak kena dgn ang sekarang? dah laen aku tengok. Dalam seminggu neh perangai ang dah pelik(dgn aku la). Ang dah tak gelak dgn aku, dah tak melawak dgn aku. okay fine yang aku boleh terima. aku tak kesah pun. tapi yang buat aku geram dgn ang, apsal tadi masa aku baca kertas tu then ang rentap kuat kuat? HELL-O apa masalah ang? aku ada buat salah dgn ang ka? kalo ada pun cakap ja lah. tak payah duk buat emo sangat. skrang pun dah tak cakap dgn aku. humm tak tau lah apa masalah ang. Time time nak SPM neh la yang nak gaduh pun. -,-


p/s: aku nak ubah diri aku, tapi bukan nak jadi orang laen tapi nak ubah jadi lebih baik drpd skrg. =)



CORNETTO.!


 Akhirnya dapat jugak aiskrim cornetto royal strawberry even dalam gambar ja. hahaha

Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa