Thursday, December 30, 2010

Happy New Year

Pejam celik, pejam celik dah abes tahun 2010. yang mana pejam tak celik-celik tu tak tau lah camna nak cakap. hehe. rasa cam berat je nak tinggalkan tahun 2010 neh coz for me tahun 2010 adalah tahun yang paling banyak kenangan, tak kira lah kenangan pahit or manis. korang pun mesti ada kenangan tersendiri kan? cuba diingatkan kembali, pasti ada satu kenangan yang begitu mencuit hati. haha. tapi bagi aku, aku teringatkan zaman persekolahan sebab lepas neh aku tak kan rasa dah zaman persekolahan. biaselah, dah abes spm. =) 

Haa, sebut pasal azam tahun baru, ehh apa azam korang ea? aku azam tahun lama pun tak tercapai lagi, inikan pulak nak buat azam baru ntuk tahun baru. haha. nak tau apa azam aku? haha, kalo sapa yang kenal aku mesti tau apa azam aku. Aku still nak berazam ntuk menambahkan lagi kekuatan "BERANGAN" aku tu lagi, ntuk mendapatkan pujaan hati. haha. itu juz azam sampingan, azam yang utama aku nak jadi seorang yang lebih matang, tiada lagi perangai kebudak-budakkan. HELL-O aku dah nak masuk 18 okay even hujung tahn depan baru masuk.

For korang-korang yang aku penah buat salah tu, paham paham je lah ehh, maaf maafkan lah aku neh, hehe. ehh asal kalo nak tahun baru je minta maaf. hari lain pun bole minta maaf apa. bukan tahun baru or hari raya je.  And for my gengz sory coz aku tak dapat nak join korang hang out before sorng membe kita kena pegi PLKN. aku still ada kat KL lagi. saje lah aku lebih pilih nak duk sini. hehe, joking je. Akhir kata SELAMAT TAHUN BARU 2011. Semoga tahun baru ini lebih bermakna untuk kita semua.


My Cousin Kecewa Khairul Fahmi Dah Nak Bertunang.. =)
(Petikan diambil dari blogspot GF khairul Fahmi)




Thursday, December 30, 2010


Elia dan Fahmi tangguh tunang.

Semalam seperti biasa pergi ke FAM untuk mengambil My Incik Apex pulang. Namun setiba je di lokasi dinyatakan, MIA dah macam PM je.buzy je memanjang hp dia berdering je hampir setiap masa. ada je org yang tepon. sabar je la. (nape setiap sentence kau mesti ada perkataan "je"?)mak cik supir ni pon tetibe terkena tempias KFCM apabila saya juga turut dihub
Save as Draft
ungi seorang reporter. Abg Zaki dari Berita Harian. Sebelum ditemu bual saya minta izin my Incik Apex dan dia benarkan. mula plan nak temubual kat tepon je.,
then tak lama lepas tu abg Zaki minta utk cakap ngn apex. so i passed the phone 2 him. then dia kata otw balik ni kena singgah ke balai berita Berita Harian.

kononnya diorang nak interview apex


ayyoyyoo.. cuaknya.. i yang follow ni kang diorang tanye macam2 lak saya bukan pandai sangat nak jawab2 soalan cepucemas ni. takpe nak buat camne ikot je. sebab ingat diorang nak interview apex je kan. tup tup.. ngan saya saya sekali..





nak baca boleh beli paper Berita Harian harini ye.



Sis, i hope u sabar ea. hehe. my sis siap melabelkan khairul fahmi sebagai boyfriend dia no 2 lagi tau. sampai tercari-cari fb n twitter fahmi malam tu jugak. alih-alih kuar statment Fahmi dah berpunya kat fb. hancur luluh sudaa hatinya. haha. sampai siap cari sapa gf dia, siap dapat blogspot gf dia lah. haha, sabar je lahh...
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa