Friday, December 10, 2010

kuwento tungkol sa kanila at ako

Guyss, imy all a lot. even baru sehari kita berpisah... selalunya kalo hari jumaat n sabtu kita berpisah, tak da lah terasa mcm neh sbb kita tahu kita akan bertemu balik hari ahad... tapi kali neh, dah takkan jadi macam tu. banyak sangat memory kita di SMK PAYA KEMUNTING. Kena marah dgn cikgu sama sama, buat hal sama sama, cari pasal sama sama, kena nyanyi lagu NEGARAKU waktu teacher sama sama, kena rotan kat tangan sama sama, segalanya sama sama lah.. but suma tu manis sangat. Cikgu Nurli, cikgu Azimah, cikgu Engku, Cikgu Sazita, Cikgu Salmah, Ustaz shatir, Teacher Rohana,Cikgu Ramli, lg sapa eh? hmm thanks a lot for teching me and friends, jasa cikgu mmg takkan kami lupa. even slama neh, kami agak kurengg sket, tapi cikgu ttap ajar kami. thanks cikgu.



With biggest friends-Lee =)

With my bff ♥♥

♥♥Senyum suka hati- Pia

Last day pakai baju skolah, hehe

Jah, Ezian, Ummu

Nak lompat gapai bintang, haha (siang siang tak da bintang lah)

Tiada dicaption utk ini.. haha

Gengss, aku rindu sangat sangat time kita lepak sama sama, mungkin ka suma tu akan jadi lg? i hope it will never last. Pia, mat kuan, ain, eqah, ummu, ezian, jah, amin, amirul(dua dua), n suma klas 5B lah, thanks sbb sudi kawan dgn aku slama neh. n yg mana ada perasaan kat aku n aku tak dapat balas tu sorry lah ehh, eh perasan pulekkk, haha. Guyss jgn lupa aku k. yg paling penting, jgn tukar number fon lah wehh, nanti nak contact payah. =)Pia, thanks sbb banyak tolong aku.. aku sayang ang. ang lah super duper bestfriends lahh, haha. ang nanti nak kawen gan boroi jgn lupa ajak aku nohh.. ang buat lupa siap ang. haha.



Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa