Friday, January 7, 2011

You Are The Best Thing, It's Ever Be Mine

Best sangat semalam sebab dapat merapu+mengarut yang karut karut dengan korang dua Myraa Su'aidi,Akmal Zakwan then plus sorang lagi Mifzal Afif. Tak tau bila lagi kita bole cam neh lagi, ya lah sekarangkan masing masing busy dengan kerja masing masing. aku jer yang menganggur lagi.


Thanks guys buat aku happy, terutamanya my super duper bestfriend forever pia. sedeh sangat kalo ang tak da. aku nak kawan dgn sapa nanti, memanglah aku still ada PUJIMAE tapi tak sama macam ang. nanti siapa nak ajar aku pangkah orang lagi? Ilmu aku dah lah makin menurun, hehe. nanti sapa nak teman aku makan CORNETTO lagi? hm.. sapa nak tolong support aku untuk dapat boyfriend hensem? hehe.


Nanti boroi ang sapa nak jaga? takkan nak suruh aku jaga pulak kot, hehe. juz joking. *jgn gatai nak touching dgn ayat aku. nanti aku nak melawak dgn sapa lagi? then, sapa yang nak jadi model dgn aku lagi? pastu sapa yang nak cerita masalah dekat aku lagi? aku kalo tak dengaq masalah ang, tak lengkap hidup aku. then sapa lagi yang nak crita yang dia ada boyfie yang hensem?


Sapa lagi yang nak tunjuk yang dia ada baju baru yang HOT? sapa lagi? ang memang kawan terbaekk aku, i'll not forget u forever, i swear ! and u also kena janji, jangan lupa aku okay?
even kalo ang dah ada kawan baru nanti.. :)
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa