Saturday, February 12, 2011

Kenyataan..

Susah kan bila ada orang yang susah nak terima pendapat or teguran orang lain. asyik nak menangkan diri sendiri aje. And selalu berasa diri tu betul dan menganggap orang di sekelilingnya semua salah. Sesekali apa salahnya kalo cuba ntuk dengar penjelasan orang lain, tak salah kan? orang lain pun ada life diorang sendiri, takkan 24 jam nak take care about you sorang aje? btw, fikirlah baik-baik okay dear. Tak payah nak ikutkan hati yang marah tu sangat, banyak sangat orang yang terasa dengan kelakuan you tu, yarh memang you tak penah sedar dengan semua tu. But, believed me ada sesorang yang terasa sangat dengan you. If you dah sedar dengan semua neh, cepat-cepat lah minta maaf dengan dia okay? I selalu mendoakan yang terbaik ntuk kita semua. -,-
Suka ? LIKE okayy

3 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa