Saturday, February 5, 2011

Korean Drama Yoo Hee : The Witch

Witch Yoo Hee
Genre: ComedyRomance
Category: Korean Drama
Film Date: March, 2007

Aku tak tahu lah sama ada cerita neh dah lama kuar or baru kuar. Maybe ada separuh daripada korang yang meminati cerita korea mesti dah tengok kan? Aku neh yang tak pernah minat cerita korea neh tetiba jadi minat pulak. Ada lah satu hari tu aku mengadap tv jerr, boring tak tahu nak tengok cerita apa, saja lah aku buka channel 715, tetiba ada cerita neh. saja lah tengok, hmm best jugak cerita neh.

Synopsis

As the director of her father's advertising company, Ma Yoo Hee (Han Ga In) is known as a witch for her ruthless, no nonsense character. After a string of failed attempts to hire a housekeeper, she (literally) runs into Chae Moo Ryong (Jae Hee), ex-medical student turned aspiring chef. As a way to work off his debt for crashing into her car, he agrees to become her housekeeper and personal love affairs coach for one month. Gladly, he gives her a makeover that attracts both her old friend Johnny Kruger (Dennis Oh) and her first love Joon Ha (Kim Jeong Hoon). Despite having a girlfriend, Sung Mi (Jun Hye Bin), Moo Ryong eventually finds himself falling for Yoo Hee.


Dennis OhHan Ga InJun Hye BinKim Jeong Hoon
      Dennis Oh             Han Ga In             Jun Hye Bin          Kim Jeong Hoon




My Name is KSS.jpg
My Lovely Sam Soon
Yang neh aku suka sebab hero dia hensem =)


Suka ? LIKE okayy

2 00 Berceloteh:

d_LA said...

cite yu hee mmg best..suke sgt2..cite sam soon pom best, giler lawak walaupun heroin die x lawa tp klakar la beliau tu..hehe

4k3m[PIJA] said...

Betul, hero dia hensem =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa