Thursday, February 17, 2011

Panas, Panas, Panas.!!

Gempar tak entry neh?? haha Ekceli tak derr lah panas sangat. Sekali lagi fenomena gabung mengabung melotooop yang aku tak suka terjadi lagi. haha.


Btw, ada setengah pihak dah dapat agakk sudaa kan? but nevermind, neh ntuk kerjaya dia jugakk. Korang mesti nak tahu haperr menda lahh yang aku omelkan nehh kan?? haa, suspen tak? hehe


Nak tahu ape? nehh lah dia.. PERLANCARAN I LOVE CORNETTO yang sesungguhnya menggabungkan Akim dan Stacy agains. Tak suka aku tau, haha. tapi okay gakk.















Mesti ade yang menganggap aku terlalu 'over', hehe. tak kisah lahh, dah aku minat, nak buat camna lagi. Tapi tak tahu lah samada aku MINAT ke SUKA. lain tuhh. hehe.


p/s:apa-apa pun aku tetap sokong akim even dengan stacy pun. yang penting support our local music. wahh promo gitu. =)
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa