Tuesday, February 15, 2011

Sakit Kaki Sudaa -,-

Okay fine memang sakit kaki glerr, but bukan sakit kaki 'orang tua-tua' okay. nak cerita ke tak ehh sebab apa, cerita lahh, but promise don't laugh at me okay. Malu sudaa. Macam neh, sejak-sejak habes sekolah neh kan i always duk kat rumah aje. So, day to day aku terperasan yang..... berat badan aku dah naekk. Oh nooo.! Tu lah engko orang suruh cari kerja tak nak, nak duk rumah jugakk, at least tak lah naek berat badan tuu.. sebab letih dengan kerja. so, berat badan tu tak sempat lah nak naekk. haha. so, nak dipendekkan cerita, adalah  3 hari lepas timbul satu semangat macam lagu "Gemuruh-Faizal Tahir' tuu, semangat nak turunkan my weight, aku jogging without buat regangan dulu dalam rumah. Maen jogging teruss aje. Memang gilerr lahh. Lama jugak aku pusing dalam rumah tu, tanpa henti pulakk tuu. Kerajaan punyalah buat tempat jogging secantik yang boleh macam Tasik Darulaman tu, kat rumah jugak engko pilih ehh. Biasa lah tu. "Rumahku Syurgaku". haha. pastu resultnya macam nehh lah. sakit kaki yang aku dapat. Okay sampai hari nehh still tak okay lagi. Macam tak derrr tanda-tanda nak okay pun. humm.. Berserah je lahh. But laen kali i don't want to jogging at home agains..
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa