Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

Even aku single tapi aku tetap nak jawap soklan soklan nehh jugak. muahaha. =D


image  
  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    Nak kata tak pernah tu memang muhong lah kan. Dulu dulu pernah lah. Cewahh dulu-dulu konon. HAHA !. Selalunya kalo i suka kat sumone tu sebab dua dua. fizikal n keperibadiannya lah. =D
    Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ?   
    Rasanya macam tu lah kot. Sebabnya i nehh memang jenis memilih. That why lah sampai sekarang tak jumpa jumpa lagi yang sesuai. muahaha.
     Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ? 
    Selalunya muka n rambut, tapi lagi suka kalo penampilan dia berstyle. huhu
    Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ? 
    Opss saya tak tahu. Belum Berkahwin. hehe
     Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda ..
    Setuju but sekarang semuanya sama ja. yang tak kacak pun kaki perempuan yang tak cantik pun materialistik. huhu
    Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  .. 
    I pilih yang tuuu yang macam kat header tu. haha. Kalo bole nak semua macam dia, prangai  semua macam dia lah. haha. gila kau perasan. saya pilih dia kerana saya suka dia lah. hehe
     Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ?
    Erk tatau. belum ada pasangan. =D
    Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ? 
    Alhamdulillah, sangat berpuas hati. -,-
    Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ? 
    Tak payah lahh. Terima apa adanya sudaa.
    Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh.. 
    Teeeeettttttt..... saya tak tau. hehe


Suka ? LIKE okayy

10 00 Berceloteh:

solo molo said...

kalo hati dah suke, dah tak kire yang laen dah...

4k3m[PIJA] said...

Betul, hehe ! =D

Mamaleesya said...

laen org laen taste diye kan. salam kenal

http://diarialeesya.blogspot.com/

rosmalisa binti mat isa said...

heheh..
style itu penting!!!
salam perkenalan...

nikaviolet said...

hye dtg singgah dri blog abg ben....mcm2 jwpn yg org beri...menarik sgt....anyway kalu sudi jenguk lah blog sy....sy follow nie...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

nadiemsharmz said...

salam....jengok2 dr incik ben punye segmen....suke tol mlepak n bc komen bloger2 nih...
snang2 jom jengok cni gak..hehhe

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Salam Perkenalan ,

Best giler jawapan & paling cool is kegilaan AKIM!

Meh ler terjah yanty nyer lak.
http://themptyanty.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

f.o.l.l.o.w.e.d,
~YantY~

4k3m[PIJA] said...

haha, thanks =)

Apiz said...

hahaha~ilek je jawab~ tp style~ sape yang kat header tu..kurang cam....

XD

4k3m[PIJA] said...

hehe, akim yang kat header tu, giler prasan je tu. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa