Wednesday, March 30, 2011

I Love You Mom.


Mom, i want to say HAPPY BIRTHDAY YANG KE?? 31/03/19** Hehe, sorry beliau tidak mengizinkan ntuk mendedahkan usia beliau. Tapi tak sampai 50 lagi pun. Hehe. I love you soooooooooooo much mom. You're the  best mom and ever be mine.

Yesss, my father and me already have a planing baekkkk punya for you mom. just wait okay.
Hmmm btw, i just want to say sorry for all mistake thatttt i did to you. maaap yerrr. *bajet hari raya nanti nuuu*

So, korang yang still ada ibu tu patut menghargai ibu kita okay. Takot nanti kalo terlambat menyesal tak sudaaa.

Oh yaaa,  hari nehh jugakk birthday kawan baekk i Ain Izzaty. Kebetulan nama pun sama dengan my mom. my mom nama NORAIN. hahh tak ke sama tuu. HEHE. Tapi tapi sebelum tu jum lah kita sedekahkan Al-Fatihah dekat ibu beliau yang kembali ke rahmatullah 10Mac lalu.



Ainnn, HAPPY BIRTHDAY. Even sekarang kita dah tak selalu jumpa tapi you still my bestfriend okayyy.  And i hope it will be Foreverrr and ever ever ever lahhh. HEHE.

Hope you always success in your life okay,, dun forget me =)

I LOVE YOU FRIENDS.



Suka ? LIKE okayy

2 00 Berceloteh:

Va Va Voom said...

I love my mom too..any happy birthday to ur mom..have fun!

4k3m[PIJA] said...

thanks dear =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa