Saturday, March 26, 2011

Kenapa Perlu Menangis Untuk Lelaki??

"B, u jangan tinggalkan i.. u tau kan i nehh chenta mati kat u".." sayaaaaaaanngg, plesss jangan pergi dari i.. i tak bole hidup tanpa u syg".. Selalunya ayat tu lah yang kita dengar bila laki nak BLAH tinggalkan pmpuan. right? We as a girl, why should cry for man? Penah tak korang fikir korang punyalah membazir air mata korang tu tapi tak kena seduit pun, laki tu buat tak tahu jerr. Believed me guys, buat penat jerr meraung bagai nak rak, kesudahannya dia buat tak tau jugakk, memang lah bukan semua laki but kebanyakannya.

Memang kenalah lagu Rossa tu. See, 'Bila sakit hati wanita bisanya nangis'. Tapi perlu ke kita menangis?Pernah tak korang tengok laki menangis untuk korang? yess MEMANG ada, tapi dalam drama or filem lahh. Tak dinafikan memang ada jugakk but 20% je lahh. Tengok guwa, lilekk jerr, tak nangis pun. *cover takda boyfriend sebenarnya. =D



What you got if you cry for man? if we cry for man then we gott a lot of money, wang besar wang besar, haa tu baru syiokkkk. Tapi nehh habuk pun tadakk. Kalo naseb korang baekk, laki tu patah balek kat korang lahh, kalo tak sebaliknya lah. Siapa rugi?? lu pikir lah sendiri. HEHE !

Kalo guwa, guwa meng'AMAL'kan konsep lantak lahh. HEHE. Buat apa nak menangis, dah laki tu tak nak kat kita, nak menangis buat apa. Nak tunjuk lemah ke? NO, NO, NO, perempuan skarang dah tak lemah.Tapi guwa bole bersikap camtu sebab guwa memang tak da perasaan. KAH KAH KAH.



"Hey ladies, jangan mau dibilang lemah. Kita juga bisa menipu dan menduakan. Bila wanita sudah beraksi, DUNIA HANCUR"

Boys, kalo tak nak dunia hancur baekk jangan buat perempuan nangis. kalo perempuan menangis habes lah korang, diorang dah mula beraksi. Haa, pastu apa jadi korang pikir lah sendiri.=)



Suka ? LIKE okayy

1 00 Berceloteh:

Dda Ly said...

saye suka lagu rossa...tapi, mmg betol la kate² nye...jgn mahu dibilang lemah!! hihihi

meh ke rumah..
~Addina Dania ku sayang..~
keep in touch ye..♥♥♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa