Tuesday, March 15, 2011

SEGMEN : BLOGGER IKUT NEGERI ..



 Sila ceritakan latar belakang anda ..
  • I merupakan anak jati Kedah Darulaman.
  •    Now, berumuq 18thn (even tak cukup bulan lagi) =)
  • Anak ke 2 daripada 4 bradik (soqang ja pmpuan)

Profesion anda sekarang ? 
  • Belum bekerja.
  • Sedang menunggu result SPM (takott nehh) =)
 Blog favourite anda .. kenapa ?
  • Hanis Zalikha- maybe sebab dia model kot.. hehe
  • Lagenda budak felda- sebab dia selalu lalu lalang kat my shoumix =)
  • belog kawan-kawan baik i sendiri lah.
  Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
  • Buat masa sekaqang tak da lagi lah, mana lah tahu kot coming soon. hehe
  Impian anda terhadap blog anda ..
  • Nak raih trafik yang banyak. hehe
  • Comfirm lah nak oqang tau belog nehh. 
(Yang mana perkataan tak faham tu bahasa Kedah punya bahasa okay)

Suka ? LIKE okayy

5 00 Berceloteh:

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

cik ayin said...

blogger pahang sini..keep blogging :)

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
good luck spm!
http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

selamat berkenalan....saya blogger kl...
:)

jom jadi member nak???

Faztee Danisha said...

mai singgah sini jugk..br ade ms nk jenjalan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa