Friday, April 8, 2011

2011 lain?


Ehem ehem, testing testing one two three, HEHE. Omaigoood aku dah terlepas banyak segmen dari BA, Alaaaaa, tak best lahh. Busy sangat sampai tak sempat nak join. Hehe. Okay berbalekk pada tajuk. 2011 lain?? apa yang lainnya? takda lah lain sangat ekceli. but aku tak tahu lah sama ada benda nehh kau orang pun perasan atau aku jerr yang perasan sesorang.

First, pasal ABPBH yang baru berlangsung haritu. Banyak orang perasan abpbh tahun nehh lebeh bagus berbanding tahun tahun sebelum nehh. Memang banyak sangat peningkatan dari pelbagai aspek. Tahniah kepada pihak penganjur ! Di tambah lagi dengan adanya bintang kita iaitu Usop wilcha dgn abu hurairah, woa memang menjadikan abpbh kali nehh terbaekkk macam boboiboy cakap. HEHE ! solley solley leyy.. Di sambung lagi dengan abg sam kita dinobatkan bintang paling popular, wahh terloncat loncat anak gadis di luar sana menjerit jerit nama sam. ABPBH kali nehh memang 'terbaik'.

Second, haa nehh pasal AF(Akademi fantasia) musim ke 9 pulakk. macam semua orang tahu yang AF9 tahun yang terakhirr. so, pihak penganjur menjanjikan kelainan dalam musim terakhir nehh. Tahun nehh pelajar pelajr tak 'dikuarantin' macam af sebelum neh dah. tahun neh kelas mereka di tempatkan di sebuah mall di AEON. mereka belajar menari apa semua dalam sebuah glass house(rumah kaca) di dalam mall tersebut, dan orang ramai di benarkan ntuk melihat para pelajar membuat latihan. wahh memang lain dari yang lain.

Lagipun tahun nehh dah takda camera yang tersembunyi macam af yang lepas lepas. macam si angelina tu yang mulut becok masa af7 dulu tu. hehe. Kalo dulu dengan adanya camera tersembunyi tu banyak lah gosip yang timbul. HEHE. but tahun nehh jus guna camera biasa jaa. tak de dah tersembunyi dahh. lain kan?
Itu je lahh yang lainnye. HEHE. sampai berjumpa lagi di lain episod yerr. Ewahhh. k bai bai. =D

Suka ? LIKE okayy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa