Thursday, April 7, 2011

Alhamdulillah...


Alhamdulillah


Dah 2 minggu lebeh result spm kuar. jenggg jengg jengg sekarang nehh semua lepasan spm mesti tengah tunggu paggilan dari U, kolej, poli or apa apa je lahh kan. Aku pun tak terkecuali dari hal tuu. berdebar debar menunggu nehh.

And Alhamdulillah setakat nehh memang banyak tawaran yang aku terima. Banyak sangat sampai aku confius nak pilih yang mana. my mom suruh masuk Unisel, memandangkan aku dah terima tawaran dari unisel. but my father cakap macam dah tak sempat coz kemasukan dia sabtu nehh. Omaiiigood baru nak feeling masuk unisel awal. HEHE.

But its okay banyak lagi yang akan datang. memandangkan result aku yang bole gagah tu, tak lah teruk sangat sampai my mom n my daddy tak bising pun. Lagi pun kan aku tak kisah masuk mana mana pun, asalkan aku sambung belajar. tak nakk ahh tunggu kat rumahh jerr sampai orang masuk minang, TAK ROCK ! guwa ROCK ! hehe !

Oh btw, aku nak ucapkan selamat kat my bestfriend yang bakal ke umrah tak lama lagi. Dengan penampilan baru dia, seriusly cun sangat ! HEHE. Selamat pi and selamat balek weh. =D

Myraa Su'aidi




Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa