Monday, April 25, 2011

Bangga sangat ke dgn Justin Bieber?

Hye u allssss,
I know, rata rata orang dah post macam macam about Justin Bieber aka Justin Bibir nehh dalam blog diorang. All about concert live in KL haritu lah. "Bieber Fever" lah katakan.



Best sangat ke budak nehh? hm bole lahh. maaf yerr peminat justin bieber. i tak minat dia. Kalo bagi tiket free hari tu pun i takkan pegi (dah memang takda orang bagi free pun) HAHA. Tapi korang tahu tak sekarang nehh ramai yang complain pasal justin bieber nehh. Bukak twitter org complain, bukak fesbuk org complain, bukak paper pun orang complain.

Nak di jadikan cerita peminat peminat dia agak terasa masa concert tu justin bieber cakap "HELLO MANILA". Hey, bieber sedar lah awak tu sekarang dekat MALAYSIA okay. kalo payah sangat nak sebut MALAYSIA, sebut je lah KL. haa pendek je kan? 2 word only baby. Di fahamkan bieber tu kat Manila pun tak penah sampai lagi. Agaknye dia teringin nak g sana tu.

Haa, ni satu lagi. Justin Bieber marahkan wartawan negara kita. ehh apa hak awak nak marah wartawan malaysia. Rupanya si bieber neh tak bagi wartawan kita snap gambar dia semasa konsert berlangsung. eh apa hal pulak kan? sampailah wartawan kita terpaksa curi curi tangkap gambar dia. ye lah takkan nak balik tangan kosong je kan? Khabarnya justin bieber neh tak kasi wartawan tangkap gambar dia dgn kekasihnya, si salena gomez tu. Ehh, budak kecik nehh, banyak songeh. kalo tak nak awek awak tu orang nampak laen kali tak payah bawah. tak pun sumbat dalam kotak. terus bawak gi hotel. senang kan?

Lagi pun bieber nehh vokal dia tak berapa mantap lah. biasa biasa jerr. tak payah nak di bangga sangat. baek banggakan artis malaysia. lagi bagus. masa bieber menyanyikan lagu yang rancak, macam miming jer mulut dia tu. hmm macam mcam lah cerita budak bieber nehh.

p/s: maaf yerr peminat justin bieber. i tulis mengikut apa yang orang hangat perkatakan sekarang. =) peace yaw. HEHE















Suka ? LIKE okayy

1 00 Berceloteh:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ermm... bangga tak bangga sgt la, heheh.. tp lg bangga kalau dpt jumpe blogger mcm kamo kot, ngeee ^^

jom singgah entry baru :)

Rezeki Cintabunga mencurah² ke dalam gandum! heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa