Friday, April 22, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


Hmm sape ehh yang mempengaruh aku ntuk buat blog? Haah tak lain tak bukan my bestfriend lah, Myra Su'aidi. Dulu time aku slalu lepak kat rumah dia, selalu tengok dia post blog. then trasa teringin jugak lah.:face35:

Asal pergi ja rumah dia mesti dia mengadap komp post blog. Tak pun baca blog orang, haah dari situlah jadi bahan gosip. HAHA. Time tu aku memang tak reti langsung pasal blog. Memang keciwi gila lahh.:130:.Then dah hari hari tengok dia asyik dengan blog jerr, aku pun hengen jugak lah and oleh sebab aku tak reti nak buat, aku mintak lah bantuan dia tolong buat.

I'm still remember, first time masa aku buat blog neh masa kat kedai nasmir. HAHA. macam dah tak da tempat lenn. okay what kat situ, wifi free kot. HEHE. tapi... lepas buat blog tu aku tak on pun. sampai lupa lah password semua tu. berbulan bulan jugak ahh tak bukak. Then aku try lah buat sendiri blog yang baru. And nehh lah blog tu. Alhamdulillah dapat jugak aku buat blog sendiri even tak sebarapa kan. HEHE

Okay sumber inspirasi aku ialahhhhh........ sape ehh? hum semua blogger yang ada blog yang cantik. korang lah sumber inspirasi aku tau. ingat tu. renung renungkan dan selamat beramal.
:101:








Suka ? LIKE okayy

19 00 Berceloteh:

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

nadiemsharmz said...

salam....
golek2 dari segmen incik beng!
hepi blogging!!!....

osHin said...

singgah dari blog ben :)

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

Azzah said...

singgah n follow dari blog BA

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejak dan selamat berblogging...:)

cik gege said...

intai-intai sini jap... hepi blogging..=)

manggosteen said...

yeah..teruskan enulis blog.kerana menulis blog itu cun..

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

NiSha said...

salam santai dari blog abg ben..
singgah dan follow..
http://heandsheloves.blogspot.com

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

Mas datang nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

aNiss :):) said...

awak blogger baru ya?? aniss pun same... salam kenal~ =)

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

shanas said...

singgah sini plak!
teruskan usaha anda dalam dunia blog!

::Mastura Zakaria:: said...

singgah sini....=)

mizzkechique said...

salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa