Tuesday, April 26, 2011

BEN ASHAARI KENANG MASA SEKOLAH

image

Wahh, Abg Ben neh saja taw buat segmen cam neh. buat i ter'feeling-feling' tringat sekolah. Huaaa rindu sudahh. Kalo sebut jer pasal sekolah mesti semua orang ada kenangan tersendiri right? tak kisah lah manis ke masam ke, buruk ke, pahit ke. janji kenangan tu bole jadi kenangan kan? kalo takda kenangan mesti tak best, kosong jer hidup.


See, nampak tak muka aku macam budak budak? HAHA. ekceli gambar nehh masa aku form 4 tak silap lah. Yang tudung hitam tu my best friend lah time tu,NURUL FARHAH. Tak silap aku jugak lah gambar nehh di ambil kat rumah Cikgu aku, Cikgu Sazita. hmm lamanya tak jumpa cikgu. i miss u fucking much teacher. HEHE, rindu nak kena cubit dgn cikgu lagi. *jenih cubit halus neh sakit wooo*



Haaah, neh lah cikgu Sazita yang aku cakap tadi. Kecik jerr orangnyer. tapi kalo dia marah mampos lahh. 3 tahun dia ajar aku. dari form 3 sampai lah form 5. TERIMA KASIH CIKGU ! kalo nak di cerita memang banyak kenangan aku dgn cikgu. tapi oleh kerana kemalasan ntuk menulis kenangan tu, tak dapat lah den nak cerita. HEHE.







p/s: sooryy malas nak taip, layan je lah gambar neh yerr. pastu korang pandai pandai lah teka kenangan apa dalam setiap gambar tu. HEHE

Suka ? LIKE okayy

16 00 Berceloteh:

Alya EsprĂ©zzo ✿ said...

cakk cakk..hehe teringat zaman skola, blogwalking dari abg ben ! jom vote abg ben ! :)

http://alyaesprezzo.blogspot.com/2011/04/vote-ben-ashaari.html

FARAH LIYANA said...

blogwalking dr blog abg ben.

sy di #26

http://i-loveyoubeby.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

jom terjah blog saya :)

fuuyooh said...

salam kenal..dtg dari blog abg ben..hehehe
Aku terlupa

syaz rini said...

singgah dari blog abg ben..:D

muhammad Jr said...

hey, saya bukan datang dari ben ashari pun
haha


wow, zaman sekolah. teringat form tiga la. hehe

:)

EJA said...

oohh mcm tu cerita masa kamu kt sekolah ye..

jom follow blog si kembar ni..ada cerita disebalik kami di sini jgn lupa komen
http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

Wafiy Suzly said...

singgah sini dari blog BA, jemputlah singgah kembali, nak jadi follower pun boleh ^^ hope sudi berkenal kenal yee, happy blogging..

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/nak-join-klik-header-ni-selalu-sangat.html

sumaiyah_nda said...

salam...tak sempat nak join segemn tu...tapi nak gak baca org punya pengalaman...:)...

fad ali said...

dtg dr belog bang beng!

sy no 28..

hihi..meh bace yang sy lak..polow if minat oke?

Rin_Aff said...

as salam..singgah sini dr blog ben...
kenangan mase sekolah pasti yg terindah...

akaq follow kamu yer dik...

keep in touch dear!

Cik Cempaka said...

haiiii...

kiter pon tergedik-gedik join jugak segment ni..

hihi ^^

life said...

singgah kt sini dr blog abg ben
singgah ktblog saya jgk yee

putribongsu said...

byk nye gmbr... :) best kan.

salam kenal :)

aynadys said...

Salam kenal. Dari blog BA. Cite yang menarik. Sudi jengah blog saya. Tq :)

sueMUNCET said...

datang singgah.. ;)

zaman persekolahan memang best! ;)

aimannevermind said...

nk ikut...

plezzz find n' follow me here...
http://aimannevermind.blogspot.com
http://aimantune.blogspot.com
http://www.aimannevermind.com
wish 2 be with u all... yosh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa