Saturday, April 2, 2011

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..


Belog yang aku rasa patut popularrr:


Kenapa belog dia orang?
Sebabb....
Yang pastinya belog dia orang lagi bagus dari belog i, huahua. dia orang punya entry memang kebabooomm lahh, yang pastinya berkualiti. Sampai sekarang i belum mampu tulis entry sebaekk dia orang tau. Kau orang patut baca tau belog dia orang, takkan rugi. =D

Apa yang patut dibuat ntuk memperpopularrkan sesebuah belog tuu?

First, belog tu mestilah asli. yang paling penting tu entry tu patikan hak milik asli tauuu, tak deerr COPYCAT, COPYPASTE orr whatever lahh yg ada COPY tu..
Second, jadikan belog tu seringan yang mungkin, sebab bagi sesetengah blogwalking nehh tak suka masuk belog yang lambat nak load... kalo ada tempek widget yang takda kepentingan macam belog i nehh, baekk buang jerr, sikit sebanyakk bolehh ringankan load... Hahhh yang nehh penting, yang suka letakk lagu dlm belog tuu, pastikan kau orang letak yang boleh PAUSE tau, sebabb lagu tu boleh mengganggu BW.
Third, tulislahh entry yang bagus bagus macam Abg Ben ! ye takk?? HEHE.

 Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Bagi yang memang bertungkus lumus tulis belog ntuk mempopularrkan belog dia orang tu memang pentinglah populariti nehh.  Sebab dengan cara mempopularkan belog dia orang lahh mereka akan dapat income yang banyakkk. tak di nafikan tuu, HEHE. tapiii, yang jenis tak kisahh tuu yang tulis belog just ntuk luahkan perasaan tu memang tak pentinglah populariti tu.

 





Suka ? LIKE okayy

17 00 Berceloteh:

Isteri Yang Comel said...

singgah dari belog en. ben

cik najihah said...

hai org femes..singgah datang dari blog BA :)

solo molo said...

belogs fofuler nie...

bilela blog solomolo nak fofuler ek ???
huwaa....

fiq said...

http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik Dil said...

melwat belog2 fofular..^^

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

iemah said...

singgah dr blog BA

putrifayad said...

membalas kunjungan..:)
salam kenalan..
hehehe..eh blog ni pon wne pink la..auwww..:)

Silent Thinker said...

singgah dr segmen ben ashaari
nice blog~
singgah la blog sy yg femess itu..
http://safiyahezora.blogspot.com/

Silent Thinker said...

singgah dr segmen ben ashaari
nice blog~
singgah la blog sy yg femess itu..
http://safiyahezora.blogspot.com/

4k3m[PIJA] said...

Thanks guys =)

c-tea said...

sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

blog patut popular

Nour Akmal said...

bakal2 meletup ni..
gud luck to u..=)

fahmie firas said...

Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Myraa Suaidi said...

Pijaaaa, you promote blog i ah? OMGGGGG, thank you so much, but im really not good in words dear. Love you bestfriend!

4k3m[PIJA] said...

hehe, saja syokk syokk. welcome bestfriend ! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa