Thursday, April 28, 2011

Mengkaji Hubungan Antara Aku dan Blog

Sebelom tu vote SINI dulu okay. HEHE

I FOLLOW YOU
YOU FOLLOW I BALEK OKAY

Mesti korang selalu baca ayat tu kan? Tapi sorry yerr, i tak amalkan konsep tu. if you all follow i, thanks you sangat sangat. Sila amek award yerr. penat taw i buat award ntuk korang sbg tanda penghargaan. hehe. I akan follow belog korang if i suka. If belog you all menarik of course i akan follow. So, jadikan lah belog you all menarik okay.

ALAMAK !! FOLLOWER I HILANG LAH

Korang penah tak hilang follower? if tak banyak pun sorang dua orang hilang mesti pernah kan? dulu i pun pernah jugak. tapi bila i kaji kaji balek rupanya bukan diorang remove pun. Maybe diorang dah deleted akaun google diorang kan. mana lah kita tahu. Tapi i dah pernah deleted akaun google and memang follower akan hilang. Tapi AWAS kenkadang memang follower tu sendirik yang unfollow kita. Atas sebab belog kita TAK BEST !

I TENGOK BELOG YOU ASYIK B'TUKAR WAJAH JERR
Eh ye ke? tak sangka korang perasan. HEHE. Ekceli kan, i belum jumpa templates yang sesuai lah. selagi tak jumpa, selagi tu lah korang akan tengok belog i bertukar wajah macam TRANSFORMER. HEHE. so, abaikan je lah yerr. hehe.

I KOMEN YOU PUNYA ENTRY, ASAL YOU TAK REPLY?


Haaa, yang tu memang. i mengaku. Memang kebanyakan komen i tak balas. tapi bukan sebab penyakit MALAS yerr or TAK SUKA . tapi oleh sebab i guna berokband, so secara automatik dia akan jadi lambat. so, paham paham je lah yerr. HEHE

p/s: so, korang paham kan situasi i sekarang. HAHA


Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa