Friday, May 20, 2011

AKIM DAN JANJI

PERHATIAN!

Sesiapa yang merasakan entry neh akan 'meloyakan' korang, baik jangan baca okay. peace ^-^ v


Wa memang suka kalo bercakap tentang mamat kat atas nehh. hati wa jadi berbunga bunga. kahkahkah sila muntah cepat. Kalo kemarin wa dah cakap pasal Erul kan, hari nehh wa mau cakap pasal Akim pulak. wa memang dah selalu cakap pasal dia nehh. tapi kali nehh wa mau cakap lagi. hehe so korang tak kisah lah kan? neh belog wa, suka hati wa lah kan mau tulis apa. hihi.

Wa tak tau kenapa sejak akhir akhir nehh "Akim dan Janji" selalu ada di sekeliling wa. opsss neh bukan gosip okay, paparazzi tolong jangan sebarkan pasal nehh okay. =)  okay berbalek pasa cerita, bukan berbalek pada gosip okay. wa nehh kalo tidur saja mesti kena bukak radio, dah tu bukak sampai pagi esok tu pulak tu. then, wa kalo terjaga malam saja mesti lagu Janji yang tengah on air. bukan setakat sekali saja, berulang kali. haa apa maksudnya tu? korang tolong fikir kejap. hehe. kebetulan maybe.

takpa takpa kita pegi pulak kat scene kedua. haa neh masa konsert AF9 minggu ke 6 haritu yg erul nyanyi lagu janji. mama wa bukan suka sangat lagu janji tu tapi tak tau macam mana sejak malam tu mama wa berulang ulang nyanyi lagu tu. apa kess ma? wa kompius siket, wa tak tau samada dia memang dah suka lagu tu ataupun dia suka erul. tu yg buat wa kompius.

Scene ketiga, mengenai ASTRO. Biasalah astro memang terkenal dengan title "suka ulang ulang cerita". terutamanya tayangan muzik video budak budak AF neh. selalunya kalo wa bukak tv jerr mesti time tayangan MV tu tengah ditayangkan. dan yg paling wa tak tahan selalu time lagu janji. tapi naseb baek MV dia best, wa layan la banyak kali. hehe

scene terakhir, haritu kan wa ada lah lepak lepak dengan membe wa, kat mana uolss tak payah la tau. membe wa neh memang suka perli perli wa sebab wa terlalu obseessss dengan akim. memang dari sekolah dulu lagi selalu perli perli wa. takpe takpe. wa lilekk jerr, wa kan rock. hehe. sekali tu sorang membe wa neh tanya wa "weh lagu akim yg baru tu tajuk apa? best arr wehh" haa kan memang best. rupanya dia layan lagu neh sebab time dia dating dgn balak dia lagu nehh jadi tema lahh. haha soo suweeeettt.

p/s 1: Abaikan kekasaran bahasa aku yerrr =)
p/s 2: Ini entry semata mata untuk hiburan saja, tiada kena mengena dengan yang sedang baca mahupun yg  tidak baca.
p/s 3: Korang tolong lah buat andain yang bukan bukan yerr tentang entry di atas. hehe
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa