Friday, May 6, 2011

Minggu yang Busy !

Sepanjang 2 minggu neh adalah minggu yang paling busy buat aku, kenapa? hmm first skali alhamdulillah sebab aku dapat masuk IPTA. wahh, mana best pun kan? hehe. IPTA mana? mana bole kasi tau, nanti orang pakat serbu gua. hihi. tak lama lagi aku akan tinggalkan Kedah nehh, negeri kesayangan aku. jangan duk buat lekeh nahh. hehe.

Mak orang yang paling excited sekali bila dapat taw aku dapat sambung mengaji. Tadi baru ja lepas shopping barang barang keperluan. thanks mom sebab sanggup habeskan duit beratus ratus. i love soooo much. i promise to you that i will study hard for you mom and dad. btw, HAPPY MOTHER DAY'S.

First time taw aku nak merantau sorang sorang kat negeri orang, kalo dulu aku merantau sorang orang, at least aku tumpang rumah mak long aku, nehh tak. Sorang sorang okay. so, lepas nehh korang akan jarang lah tengok aku updates blog neh. hm sedeh. takpa lah nanti if i beli lappy sendiri senang lah kan.

okay lah, byeee. =D 










Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa