Monday, May 16, 2011

Pengalaman yang Mematangkan...

FOR ALL GAFIMMERS

-Permohonan Maaf secara terbuka daripada Pija-

Seperti yang uolls semua tahu, sekarang dah heboh pasal fans akim kutuk erul. yess, pija mengaku semua tu berpunca daripada kecuaian pija sendiri. di sini pija nak minta minta maaf sebab dah merosakkan nama Gafimmers semua. oleh sebab terlalu ghairah berblogging, sampai tak tahu membezakan yang mana baik and yg mana buruk. ekceli takda niat pun nak buat macam tu. dan sebelum pija post entry tu, pija tak perasan yang markas neh merupakan group private. ingat semua orang bole baca, but i'm wrong. dengan rasa tak bersalahnya pija copy pasted/prinscreen apa yg uolss semua komen pasal erul tu.

tapi seriusly memang takda niat nak burukkan nama gafimmers terutamanya akim. pija pun gafimmers and die hard fan akim, tapi mungkin masa tu pija tak berfikir panjang then terus post benda tu. memandangkan follower pija dekat blog tu masih tak ramai, and pija ingat takkan ada orang kesah sangat pasal tu. so terpost lah entry tu sedangkan pija lupa yang pija ada follower dekat twitter.

sekali lagi gafimmers semua, pija sangat menyesal dengan apa yang pija dah buat dan pija janji pija takkan ulang lagi. pija harap markasian and gafimmers semua dapat maafkan pija sebab selagi uollss tak maafkan pija selagi tu pija akan rasa bersalah. yang mana akak akak yang namanya pija terlepas dalam 'blur' tu, pija minta maaf sangat sangat sebab dah burukkan nama akak. memang pija tak sangka ini bole jadi isu.

Untuk Akim juga, pija nak minta maaf sangat sangat sebab dengan hanya entry tu akim kena kutuk dengan orang ramai. Kak Sally if akim tahu semua neh, pless sampaikan permohonan maaf pija neh untuk dia. sorry sangat sangat. memang terkejut sangat bila kak warda bagi link forum cari tu. sebelum neh pija tak pernah join forum cari tu, so pija tak tahu apa yg terjadi kat situ sampailah kak warda bagitahu. terima kasih jugak pada kak sally, kak warda, amy dan gafimmers yg pm pija untuk tegur pija. pija hargai sangat sangat. pija akan jadikan ini sebagai pengajaran buat pija. sekali lagi, pija minta maaf sangat sangat..

Dan kepada fans erul tu, pija nak jelaskan keadaan sebenar. apa yang korang baca pada post pija yg lepas tak seperti yang korang fikirkan. sebab tu hanya sedikit keratan dari komen weolls. uolls tak baca keseluruhannya lagi. tak dinafikan jugak ada fans akim yang mengundi untuk erul. Bukan niat gafimmers semua nak kutuk erul tapi sekadar beri pendapat saja.

SEKIAN..
PIJA
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa