Friday, June 10, 2011

HEAR vs LISTEN

POST TITLE IS INSPIRATION FROM CLASS BEL.


"Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu"
Yess nak nakkan dia ! i dun care what people want to say. gatal kan aku neh? so, 'S' tolonglah cepat cepat datang jumpa aku dan sure aku akan cakap "i love u so much". takkan aku pulak nak pegi jumpa kau? perigi cari timba lah pulak an? tak tak, aku bukan macam tu, padahal memang macam tu pun. hehe takda lah, kidding. tapi kan betul tau wa cakap lu, wa memang suka sangat kat lu. lu punya stail 'ada stail lah'.


"Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta"

soooryyy wa dah terlanjur suka lu, so wa dah tak bole undur. tu lah sapa suruh kau muncul depan aku? kang dah tak pasal pasal aku usha kau. kau mesti bangga kan aku usha usha kau? alahh, ngaku je lah. aku tau lah. =D

p/s: entry aku kali neh memang agak BANGANG siket. di sebabkan tekanan jiwa yang tak setabil. so, abaikan je lahh 



Suka ? LIKE okayy

1 00 Berceloteh:

qalish said...

Ok tu... hehehehe salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa