Wednesday, June 8, 2011

I'm Back Dear


AKHIRNYA dapat jugak aku spend time untuk tulis belog nehh. wahh busy sungguh aku kebelakangan neh kan? HAHA. yess, terlalu busy ! okay, takda ahh busy sangat cuma busy dengan kelas je lah. masa awal awal je lah. sekarang dah okay, wa dah tak busy kan? *cuba tgk time entry neh di post, mmg tak busy ahh*

Hmm so far kat sini okay lagi lah. takda yg meyaketkan jiwa dan perasaan aku lagi. but yang bikin hati wa goyah siket bila wa di 'USHA'. kenapa orang kat sini asyik usha usha wa? wa ada salah pakai baju ke? ke kaler baju wa tak sama dgn tudung? ke lipstik wa terlalu merah? hah tak pun mascara wa panjang sangat? yang laki tu takpe lah. bila yang laki tu usha aku tu aku PAHAM lah. itu usha gatal namanya. tapi yg perempuan neh aku tak tahu lah apa makna Usha tu. maybe aku terlalu SEGAK untuk di usha. kan? i know that. =)

 p/s : aku kekurangan idea untuk post blog.
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa