Thursday, June 16, 2011

Kenapa aku tak penah letak gambar @ post pasal boyfriend aku?

Ada jugak ehh yang tanya soklan neh kat aku. Soklan yang agak bagus jugak sebenarnya. haah baru aku perasan aku tak penah lagi post entry or letak gambar boyfriend aku an? ye lahh kalo macam orang laen tu ada jee pasal boyfriend/girlfriend diorang yang nak diceritakan. kalo bole tu luar dalam abes nak diceritanya. upssss ! hehe.

Korang nak tahu apa alasan aku tak letak @ post pasal tu? ada pulak yang cakap aku takot kantoi sebab couple banyak. HELL-O aku tak macam tu okay ! apa guna lah aku couple banyak banyak. setakat sorang pun pening kepala dah. tak payah lah bergosip macam tu. macam kelas OMT 131 cakap, avoid gossiping. haha

Alasan kenapa aku tak letak gambar boyfriend aku mudah jer. sebab aku takda boyfriend lah. tak payah nak buat anggapan yang bukan bukan. dari hari first aku tulis blog neh sampai lah sekarang aku tak ada boyfriend okay. so, korang bole check lah dah berapa lama aku tak couple an.  so, jangan nak memandai cakap aku playgirl. muka je  macam tu tapi TAK ! marah neh. hurmm.
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa