Tuesday, July 19, 2011

Don't worry.. I'm okay but i need some time.

 

Patut ke aku cakap yang sekarang neh kepala aku memang tengah gila? yess memang gila ! aku buat keputusan tanpa berfikir. keputusan yang aku sendiri tak sure. soal couple bukan la satu hal yang ringan bagi aku dan bukan jugak hal biasa. bagi aku tu hal yang luar biasa dan berat seberat beratnya. secara jujurnya aku senang bila kau selalu ada dengan aku. teman aku lepak, study, makan, semuanya lah. dan aku tak nafikan memang aku sayang kau tapi maaf perasaan cinta belum wujud.

sorry to say, bukan niat aku nak permainkan perasaan kau. that why i tell u that i'm not ready to couple. sebabnya aku tak nak kalo kita couple then aku still tak cintakan kau, tak ke macam aku neh prmainkan perasaan kau? aku tahu kau memang tak kisah. yess aku memang jenis cepat sukakan orang but aku bukan jenis senang nak jatuh cinta. tambah tambah lagi dengan orang yang baru aku kenal sebulan. aku tau kau memang seorang yang sangat baik, that why aku tak nak sakitkan hati kau. i'm not a perfect girl.

thanks for ANGRY BIRD, i love it. bole jadi teman aku time tidoq malam malam. aku rasa aku patut jujur dengan kau, sebab aku masih tak dapat cintakan kau lagi maybe sebab kau bukan first love aku. yess, aku memang ada first love dekat unikop tu. dan aku still tak lupakan dia. but i'll try to forget him n try to love u.. but i'm not promise anything. and i'll remeber our 'aishiteru'. thats is so sweet.. =) i have my own world, n u have your own world, our world so different.

tak banyak yang dapat aku luahkan dekat sini. tapi cukup untuk bagi kau faham kenapa aku tak ready lagi. dan seperti yang kau tahu bukan kau saja yang mengharapkan kau. dan aku rasa aku patut berlaku adil.

p/s : sorry kalo aku buat kau terasa. i'm not mean it.

Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa