Thursday, July 21, 2011

I miss u bongok!

 
 
LAGU TEMA : Jessie J - Price Tag (money, money, money) ;p
 
Jangan ditanya mana aku dapat video neh. Aku tak kira even video neh dah ada dalam belog hg, tetap kena ada dalam belog aku jugak. kata bff an? takkan nak KESAH kot. sorry video neh memang dah lama sangat dah, yg tahun lepas punya. nampak tu baju sekolah lagi. sekarang mana pakai baju tu dah bhai. sekarang gua budak kolej dah. besaq dah kot.

Pendek, aku tak tau bila aku tengok video neh aku jadi rindu kat hg. *tolong geli dengan statement aku okayy. aku balek cuti mid sem neh pun kita dapat jumpa sekali ja, tu pun lebih baek dari tak jumpa langsung. nanti aku balek lagi sekali aku nak semua video video 'GILA' kita tu. :p

esok aku dah nak balik kay ell, nanti kita lepak lagi okayy. sayang tak dapat jumpa kawan kita sorang lagi. tu lah busy sangat blajaq kat matrik tu. tau lah syok pun.! jangan nak mengadu kat aku lama tak jumpa aku lah, rindu aku lah. hummm ;-p
p/s : naseb lah kalo video tak keluar. hehe

Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa