Saturday, September 10, 2011

Hantu Bonceng ?


Even entry macam neh dah belambak orang post, aku tetap nak post jugak ! dah lama mengidam nak tengok cerita neh, akhirnya YESS ! dapat jugak tengok. of course lah cerita HANTU BONCENG.tak rugi duit aku beli tiket mahal mahal. Tengok dekat KLCC lagi tu. hehe. memang terbaek lah cerita tu. nasib baik best, kalo tak memang aku nak maki beli tiket mahal mahal tapi tak best.

btw, dapat jugak pegi jalan jalan tadi dengan couple yg paling sweet tu. hihi. thanks doe bawak aku pegi sana, takpa sekali lagi kita pegi, aku make sure akan ada partner dah :) tak lah jeles sangat. hehe.

*abaikan keburukan aku

*ignore latar belakang. hihi

Bestfriend !

o.0

sila rotate kepala anda utk melihat

sila rotate kepala yee :)

couple of the year :)
 

Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa