Thursday, September 22, 2011

Lu Langsi Wa Kahwin Lagi





Hari neh kan kite happy sangat sangat au... sebab kite dapat jumpe Abg Shaheizy depan depan. walaupun depan skrin besar tu je. hikhikhik ! #JanganTanyaKenapaAyatAkuGedik.
At least kite tak lah kecewa sangat sbb tak dapat mandi dekat janda baik semalam , maklumlah hujan. btw , memang best giler crite neh. tak rugi nengoknye. terbaek lah lakonan yana samsudin dengan ehem ehem abg sam kite. hehe.. kite tak tawu lah same ade org laen rase crite neh best ke tak , tapi bagi kita an an crite neh super duper best lah :)

 "sayang.. abang.."
"tak bole sekali laa..."
"ohh tak bole ye ? "
"anje tunggu sayang dekat sane yee..."
Neh antara babak yang paling buat kite nak gelak tak berhenti au... bole pulak an bini bini die tengah wrestling tetibe si herry neh masuk terus macam babak kat atas neh. tak senonoh you. haha, tapi kite okay je. memang sume yg nengok neh gelak.. tambah tambah yg duduk seat couple tue haa. hihi.. kite takk , kite duduk seat single je sebab kite single. opss. :)

Bapak ahh yana guna parang tue.. memang ganas tapi lakonan die tetap nampak natural.


Cegini lah qopenye bile seorang ketua gangster bile jadi suri rumah. warne pink sume auu.


Abg Sam kite bile nak menikah lagi satu

Part akhir dalam filem bini biniku gangster

Dengan ini kite nak seru korang korang sume yg belum tengok crite neh lagi cepat cepat lah pegi tengok. memang best sangat sangat. btw , thanks kepade Yana Ismail , Mohd Jamal yg sudi menemani saye nengok crite abg sam kite neh. hekhek. oh yaa tak lupe jugak kepade pasangan yang memriahkan lagi keadaan hari neh dengan "pergaduhan manje" mereka iaitu Ima Wyda & Dzuhair :)
Suka ? LIKE okayy

2 00 Berceloteh:

Nazz@Purple said...

excited lak nak tgk jgk..

4k3m[PIJA] said...

mesti pergi tengok, memang best ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa