Thursday, October 27, 2011

Para Peminat Photography , meh baca sini

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTplo8byFrLS2pj0aSzUa8RpfHchL6mVl3yex-G3xmDBJF151-B

Haaa meh sini baca mehh.. pada awak awak semua yang minat dalam bidang Photography , haa neh laa masa korang nak show off bakat bakat terpendam korang tu. Sebut photography je muka semua cuak , dalam otak tu semua fikir nak kena ada DSLR baru bole jalan kan ? Takdanya , takda DSLR pun bole nak berphoto photo. Takda masalah lah. Aku pun tak mampu lagi nak memiliki DSLR neh. Tunggu lah eden kawen dgn anok Dato' dulu yee

Haaaaaa apa kata korang cuba guna Camera Olympus PEN. Bagi korang yang dah pun ada bagus. line clear.. Apa yang perlu korang buat ? Korang just click je SINI. Semuanya diterangkan di situ.


Korang tak akan sia sia kalo sertai contest ini , jika menang korang akan dapat ::


  • 1st prize: Olympus PEN Lite E-PL3 Kit worth RM 2,499
 
 
 
  • 2nd prize: Olympus PEN mini E-PM1 Kit worth RM 2,099
 
 
  • 3rd-5th prize: Olympus PEN carry-all bag worth RM350


 
 
 
So , tunggu apa lagi ? sertai je lah sekarang.. :)
 
Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa