Tuesday, December 13, 2011

Excited !

9 December 2011

Office management. Yeay ! time to find company again. memang best , kos neh memerlukan aku untuk kua jalan jalan. who care ? so , we decide nak cari company dekat Kajang. pada hal bole je nak cari yang dekat dekat. tapi biasalah yang dekat KL tak nak layan kitorang. sedih ! so , entah cemane sampai tengah jalan tetiba kitorang tukar plan nak gi KLIA. nak mencuba naseb dekat sane. wahh dah macam nak pegi audition AF lah pulak.

So , as usual lah klia full of people. Memang cukup memenatkan , bila di tanya rupanya situ takde department pun. haaa shitt !  memandangkan perut dah menyanyi nyanyi lagu yang sumbang , so I nak makan. yeahhh hidup untuk makan. *okeh sila betulkan ayat tu* mau tak mau aku tetap nak cari nasi jugak , even dekat klia. biasalah aku orang melayu , time tengah hari mesti kena pekena nasi. so , kitorang decide nak makan KFC je lah. haa kan ada nasi ayam dia. yummy ! memang sedapp bila makan time perut tengah mendidih. Omaiooood saya suka time tu. saat berjumpa dengan Adam dekat KFC. Mat salleh you. handsome. haha oooo seriously rindu dia :( #abaikan.

See , I got lollipop from Abg biru. haha yummy !

Fatt and Ain

Ta suka gilaaa gambar neh , muka aku nampak hitam. damn !


Haa kat depan kitorang neh ada mat salleh yg hensem  tu tlg snap pic kitorang :)
omaiigoood dia pegang camera aku ! :D

KFC

hahahahah , pdn muka abg neh , ta pasal pasal pic dia ada dlm camera aku :p

With abg biru. Ain ta puas hati je abg biru tu tak gerak gerak. haha

Azzam dengan abg biru

Budak yg paling tamak , curi lolipop sampai dua tapi lolipop dia habis dulu. haha

ntahhh !

alahaii , comeyy je :p

nampak tak muka excited aku dapat lolipop ? :p
Palingg memenatkan bila kitorang sesat cari parking tak jumpa. haha. turun laa naik lift tu dua tiga kali and naseb last last jumpa jugak haa. Then bila malam baru kitorang jumpa company. harini memang memenatkan tapi berbaloi bila jumpa adam. hahah nampak muka gatal aku ? :p

Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa