Thursday, December 22, 2011

Kejadian


HISTERIA. sampai bila benda neh nak jadi ? bila nak ada penghujung ? bila yg buat salah nak mengaku ? dah seminggu kot benda neh jadi dekat kolej aku. Dah macam pesta ' Histeria beramai ramai ' pulak. setiap hari ada saja yg 'kena'. sampai dalam kelas pun jadi. aah ! parah macam neh. okayy tak , ekceli takda pun yg dikatakan HISTERIA berleluasa kat kolej aku neh. cuma sikap kita sendiri yg buat 'makluk Allah' datang sini. cuba lah jaga sikitt tingkah laku tu terutama bila 'melawat' kawasan orang. tak payah lah buat perangai sampai 'benda' tu suka nak ikot kita balik kan..

Tak dinafikan , pihak kolej dah berusaha sehabis mungkin nak pulihkan benda neh balik. yess , we should thanks to them ! jangan nak salahkan orang lain. Semua berpunca dari diri sendiri kot. Neh nak cuti seminggu aku harap benda neh dah bole settle. Tak sanggup nak dengar jeritan lagi kot , and then dah tak mau tengok kejadian live macam neh dah. 

Well , yang mana rasa diri dia tu tak mengaku kesalahan lagi better mengaku jelah. Jangan nak seksa lebih ramai lagi hanya sebab masalah yg kita sendiri cipta okeh ! 

Suka ? LIKE okayy

1 00 Berceloteh:

Anonymous said...

what's up syafizaalexa.blogspot.com admin found your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found site which offer to dramatically increase traffic to your blog http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer better search engine ranking seo information backlink service instant backlinks Take care. Jay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa