Saturday, December 3, 2011

ombak rindu

fuhhhh fuhhh fuannggg ! berdebunya belog aku neh , dah bersawang. okayy jangan cakap aku neh anak dara pemalas kay ! maklum laa semenjak dua menjak neh aku pegi buat rawatan kuku , so tak nak lah kuku aku rosak gara gara menaip. kan ? #lalala aku tipu , tlg jangan percaya.

Sayangg , awak kat mane ? tak nak bawak I pegi tengok cite Ombak Rindu ke yang ? :) btw , aku nak sangat tengok cerita tu , tapi masih tak berkesempatan. Maybe satgi aku akan pegi tengok. tak kira ! if awak semua nak follow jum laa ! ramai ramai memeriahkan lagi suasana :p

OMBAK RINDU. Here I come. :)

Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa