Friday, March 9, 2012

Saat Berdua


Phewww , penat tunggu gambar kat atas neh selesai diupload. berat sangat. nampak sangat tajuk kat atas tak sesuai dengan gambar kat atas kan ? haha abaikan. wahh , dah lama aku tak buat senaman jari dekat belog neh kan ? rindu lettew.

Minggu neh dah start 'study week'. yeayy heaven ! uolls noe , tinggal aku dengan yana berdua saja dalam asrama kitorang. yang lain semua balik. huaa T.T. sebagai rutin harian , bangun tido mengadap lappy , pegi makan , mengadap lappy , makan , mengadap lappy , then tido balik sampai esok pagi then ulang benda yang sama. sempoi kan ? haha. tapi bila dah bosan rasa nak hantuk hantuk saja kepala dekat meja. haha hari hari macam neh mana tahan. 

Dan...... study week neh pun lah 'dia' tu nak ajak aku berantam. waduh waduh. tak bole ke awak berdamai dengan saya haa sayangg ?  penat tawu.

Suka ? LIKE okayy

0 00 Berceloteh:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa