Sunday, April 29, 2012

Cara Hack FB Paling Selamat


Ada sesiapakah di sini tiada Facebook ? Dijamin semuanya ada kan ?

Kalau nak tahu facebook ni sangat merbahaya okay.
dah ramai da kawan kawan aku yang akaun die kene hack
ade yang lupa nak logout, 
pastu kawan kawan yang tak bertanggungjawab pergi hack FB die
pastu update status bukan bukan.
*xpatut xpatut.

Lepas kene hack,
1001 perasaan datang

marah lah, sakit hati, rase mcm nak sepak2 je sape yang hack FB die tu .
*padahal salah sendiri, lupa nak logout lagi, sape suruh .


bukan susah pun nak logout ..


Bayang lah..
Kalau 4juta kawan facebook korang bace status korang yang bukan2 tu .
Padahal bukan korang pun buat status tu kan?
MALU beb !

Sabar okay ?
ni hah aku ade penyelesaian 
cara nak balas dendam 
nak hack facebook org lain tanpa di ketahui.
comfirm
tak de sape2 tahu yang korang hack fesbuk die
lagi2 facebook orang yang mendajalkan kite tu.

Nah..
mula2 sekali..
Cari link target korang itu ..


Dah copy?
P/s : Kepada yang tak tahu nak copy cmne;
tekan Ctrl + A , 
pastu Ctrl + C
atau rightclick + copy.
*sengal la sape tak tahu tu :P

dah?
Ok . sekarang bukak new tab.

then,
sekarang paste kan ( Ctrl + V )
link tadi kat new tab korang.
pastu tekan Enter.

sekarang,
target korang dah ade kat new window
so mcm selamat sikit la nak buat dajal2 ni .

Dah? Next, 
right click kat mana mana ruang dekat mangsa korang tu.
dah right click,
nanti kuar la bende alah mcm kat bwh ni .

Dah kua mcm atas?
next,
g dekat print.
pastu print la seberapa banyak salinan yang korang nak .
di cadangkan untuk print colour la .

da siap print,
dah boleh la 
hack FB target korang tu.

lihat contoh gambar di bawah :


hah. kan itu dah kene hack.
comfirm tak akan ade siapa siapa tahu kerja korang ni
dijamin selamat.
ngeh :P

*HAHAHA ! 100% COPY


Suka ? LIKE okayy

5 00 Berceloteh:

merah said...

hahaah sengal jee !

Awan Busu said...

sakit pula hati kita kan ..hahaha

Nurain Farid said...

Akak , lepas dah print tu , lepastu kena wat apa ? Macam mana nak masukkan ? Saya cuma tanya je .. taknak hack pon

Nurul Husna said...

bhahahaha pandai betoll !

Anonymous said...

Nurain ! lepas dah print kena tulis , pastue masukkan balik dalam print tue . tak pun mesin Faks , dial nomber telefon sesiapa saja pastue hantar . siap . hahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa