Tuesday, April 24, 2012

FACEBOOK TUTORIAL : Cara Nak Dapat Like Banyak [ AUTOLIKE ]

Assalamualaikum.....


Aku tau mesti banyak orang yang kaki like kat sini kan ? ayoooh ngaku. hehe. Oleh sebab sekarang neh orang pakat berlumba lumba nak jadi hot sentap , meh aku nak ajar cara nak buat Autolike.

Before that , Tutorial neh khas untuk pengguna MOZILLA FIREFOX sahaja.

1. Install benda >NIE<
2. Lepas dah install, Restart Mozilla Firefox korang.
3. Klik kat muka Monyet tu sampai dia menyala.
4. Install plak benda >NIE<
5. Tunggu sampai dah siap install, lepas tu restart semula Mozilla Firefox.
6. Sign in Facebook korang.
7. Nanti ada keluar menu macam ni :

Like all statusesUnLike all statusesLike all commentsUnLike all comments*Expand Coment *Cooming Soon(Auto Olderpost) *Like All Statuses *Unlike All Statuses*Like All Coment *Unlike All Coment

 8. Pandai pandai korang lah tekan mana yg patot. So lepas ni tak payah lah korang nak gi satu satu profile member korang untuk like kesemua post or status dia dah yee :P



Then , bila dah buat benda alah semua neh try lah update status , nanti mesti notification korang akan penuh. dah ramai orang like sebab korang dah berjaya mengeBOMMM wall dorang.hehe

AKU TAK BUAT BENDA NEH OKAYY SEBAB AKU TAK GUNA MOZILLA FIREFOX. LALALA :P

Suka ? LIKE okayy

20 00 Berceloteh:

Anonymous said...

hyiep...
apsal xdpt donlod grease monkey tuhh???

Syafizaalexa said...

mesti ada yang tak kena sebab tu tak bole download.

Anonymous said...

saya dh dpt donlod smua.. tp b4 login fb bru kuar menu2 2 kn?? pas dh klik slh satu menu 2 then bru login fb kn?? pstu dh try update status tp xde mende pn yg jd... so xbpe phm sgt la.. ajar cket..

Diya said...

Tak berani nak wat! Haha

Anonymous said...

Menjadi ke?

Anonymous said...

yang install lagi satu tu kenapa tak boleh open?

Azizul Haqem said...

xjadi ape2 pon . dh download semua dh . tp time click like all statues xjd ape2 .

Fathen Hashim said...

nk tnya..awk pndai buat or ade x kwn2 yg pndai crikn like utk page d fb..thnx.

Fathen Hashim said...

nk tnya..awk pndai buat or ade x kwn2 yg pndai crikn like utk page d fb..thnx.

Anonymous said...

Hahaha~ :)

Anonymous said...

Muahahaha~

Anonymous said...

xdew effect ape2 ke

Merivex John said...

Dah siap semua step .. pas tu bila nak tekan 'Like all statuses , xda pa2 yg trjadi Pun . Bole awk tlg saye ??

Aery Khuzairi said...

tak naik or jumpe pun muka monyet tu even dah boleh install.. greasemonkey.dan tak jumpe jgk ape yg you ckp akn jumpe tu..knpe eh

Aery Khuzairi said...

xjdi pon.. xjmpe pon muke monyet even semua dah install

hpmurah2u said...

ade tak cara buat facebook like pop up kluar bile bukak blog

Anonymous said...

kakak,benda yang unlike al like all status tu kan..die sebelum sign in ade..lepas sign in dah takde..macam mane ehh?memang macam tu ke? -.-'

Anonymous said...

asal x dpt pon autolike 2.. tipu aeh?

Syafizaalexa said...

before korang buat semua neh, korang online guna apa ? sebab this tutorial just menjadi dekat mozilla firefox je. yang lain tak menjadi. and if tak jadi jugak itu bermakna, tutorial neh dah tak digunakan lagi. saya pun tak tahu sangat sebab saya tak pernah buat pun benda neh ;)

Wan Fatihanum Wan Rusli said...

tq atas perkongsian berguna..
tapi blom try lagi ni:)

http://permatacintaku.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright @ 2010-2013. All Right Reserved by Syafizaalexa